Ledarskap

Kulturens ledarutbildning

Kursintroduktion

 

Hej! 

Varmt välkommen till Kulturens ledarutbildning!

Jag heter Gustav och kommer vägleda dig genom folkbildningens historia och försöka väcka tankar runt ditt egna ledarskap. 

Till vardags arbetar jag med Kulturens kurser och studiematerial, samt vissa av de utbildningar som genomförs tillsammans med kulturorganisationerna bakom detta studieförbund.

Du möter mig när när du skickar in en kursuppgift, på Kulturens Facebook om kursfrågor diskuteras eller på arrangemang och utbildningar som sker tillsammans med Kulturens medlemsorganisationer. 

Om du har några frågor runt kursen så är du välkommen att mejla mig på gustav.sjostedt@kulturens.se så finns jag till hjälp. 

Jag ser fram emot att få följa dig genom kursen! 

 

Anmälan

Om du är en ny till kurssidan så visar nedanstående film hur du skapar en användare och anmäler dig till kursen (observera att filmen inte har något ljud). Ifall du är en återkommande användare, välkommen tillbaka! 

För att anmäla dig till kursen så loggar du in i fältet nedan och trycker sedan på texten “Kursens upplägg och studieguide” i sidans högra nederkant, så kommer du vidare till nästa del.

Logga in

Inte medlem? Registrera dig