Föreningsutveckling

Introduktion till valberedningsarbete

Introduktion till valberedningsarbete

 

Denna kurs vänder sig till dig som sitter i en valberedning eller funderar på att arbeta med valberednings-frågor och berättar vad valberedningsarbete är, vilka förväntningar som vanligtvis kommer med uppdraget och ger förslag på hur en valberedning kan arbeta praktiskt.

Kursens ges i form av en studiecirkel och dess totala längd är beräknad till 6 timmar och 45 minuter, eller 9 studietimmar á 45 minuter. Dock tar det olika lång tid för olika personer att läsa och lära, så tiden kursen tar är individuell.

Kursen är uppdelad i olika moment, som du lättast tar till dig om du följer dem i kronologisk ordning. Den avslutas med en skriftlig reflektionsuppgift. Instruktioner för reflektionsuppgiften finns under kapitlet “Reflektion”.

Efter genomförd kurs, samt godkänt reflektionsuppgift, skickas ett kursdiplom ut till dig via mejl.

För att kunna starta kursen måste du vara inloggad här nedan i sidans nederkant. Saknar du en användare skapar du en sådan genom att trycka på länken ”inte medlem? Registrera dig” i samma ruta som inloggningen och följer instruktionerna. 

Efter att du loggat in på kurssidan får du själv trycka dig vidare till nästa del med hjälp av pilarna i kursens nedre hörn för att komma vidare till kursmaterialet. 

 

Integritetspolicy – GDPR

Kulturens tar din integritet på största allvar, här kan du läsa vår policy för vår behandling av dina personuppgifter.

Logga in

Inte medlem? Registrera dig